Smink, ecsetek nélkül

Otthon maradtak az ecseteim, szóval gyorsan ki kellett találnom, hogy fogok boldogulni nélkülük. Képpel nem tudok szolgálni,de pár jó tanáccsal igen, arra az esetre, ha ti is így járnátok. Na nem kell Mcguyver-féle trükkökre gondolni. 😀
Az alapozást még meg lehet oldani mindenféle eszköz nélkül, ha folyékony, vagy hab állagú alapozót használunk.
Itt az ideje a száj hangsúlyozásának, egy élénk rúzs mellé nem kell sokat bíbelődni a szemünkkel.
A szemfestéshez nem kell más, mint egy natúr szín, amit könnyedén a szemhéjunkra ütögetünk az ujjbegyünkkel. Jók erre a bézsek, a selyemfényű barackok… E mellé húzzuk ki a szemünket szemceruzával, vagy tussal.
Már majdnem készen is vagyunk, a pirosítással sem lesz sok gond ecset nélkül. Egy kevés rúzst vigyünk fel az ujjbegyünkre és lágyan ütögessük az orcák bőrébe, vagy az arccsontra. Attól függően milyen hatást szeretnénk elérni. Természetesen, ha van krémes vagy habállagú pirosítónk, akkor az is jó megoldás.  Ha kontúrozni szeretnénk az arcunkat, még az alapozásnál megtehetjük, az arccsont alá vigyünk fel egy sötétebb alapozót, az éleket jól dolgozzuk össze a környező területekkel. Remélem hasznos ötleteket írtam. 🙂 Na meg azt is, hogy a postán utánam küldött ecsetek megérkeznek holnapra és nem kell sokáig nélkülöznöm őket.
Nagyon meglepett, hogy túl vagyok az 50. feliratkozón, mikor elkezdtem nem gondoltam volna, hogy ennyien lesztek. Annak ellenére is, hogy mostanában nem tudok olyan gyakran frissíteni.  Nagyon köszönöm nektek, hogy olvastok, minden egyes új olvasómnak ugyanúgy örülök, mint az elsőnek, vagy akár az ötvenediknek.
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s